Брендови

вашата email адреса:


Пријави Се
За нас

ВИЗИЈА
Секаде каде се цени високиот квалитет за прифатлива цена ќе бидеме први.
Освојуваме и ги градиме нашите односи со потрошувачите со квалитетот на нашите производи и со нашата одговорност и посветеност.
Постојано вложуваме и ја прошируваме палетата на производи трудејќи се да ги задоволиме различните потреби и барања на нашите потрошувачи.
Наша среднорочна цел е да станеме лидер во кондиторската индустрија во централна и југоисточна Европа.

МИСИЈА
Животот на современиот човек го збогатуваме со вкус и квалитет. Со совршениот баланс на традиција, квалитетни рецептури и суровини и најсовремената технологија придонесуваме за подобар живот на поединецот, локалната заедница и општество во целина.


НОВОСТИ
Макпрогрес дел од FOOD TAIPEI 2014
Оваа година за прв пат производите на Макпрогрес беа пробани во далечниот Тајпеј, Тајван. Учествувавме на 24-тиот интернационален саем за хр
18.08.2014
Макпрогрес дел од FANCY FOOD SHOW USA 2014
Од 29.06.2014 до 01.07.2014 во Њујорк, САД се одржa Fancy food show 2014. На овој саем кој се одржа 60-ти пат по ред, нашата компанија се пр
16.08.2014
вашето име:

телефонски број:

e-mail:

коментар:


МАКПРОГРЕС ДОО
тел.: +389 33 362 289   факс: +389 33 362 299
e-mail: info@vincinni.com; info@makprogres.com.mk
@copyright 2010 | МАКПРОГРЕС ДОО